Afișez singurul rezultat

Fete de perna 70×70 bedmag. Există două tipuri de Fețe de perne. un tip are o margine de țesătură în jurul marginii

de obicei cuprinsă între 5 cm și 10 cm. si un tip nu are margine, ci doar o margine cusută simplu. Set 10 Fete de Perne 70 x 70 cm diverse modele au margine de țesătură în jurul marginii.

Infrumuseteaza-ti dormitorul cu un set Fete de perna 70×70 bedmag pat superb de la BEDMAG. Cu experienta noastră în design, calitatea produselor de lux și garanția satisfacției; nu există un loc mai bun în România pentru a cumpăra lenjerie de pat, fete de perne online decât BEDMAG.

Gama extinsă de produse de pat de lux oferite de noi include lenjerie de pat, lenjerie de pat 3D și lenjerie de pat din bumbac. Vizitați site-ul nostru web pentru a vedea colecția noastră.

intretinere Set 10 Fete de perne bumbac :

spalare la 30 de grade Celsius;
– a nu se folosi inalbitor;
– a nu se calca;
– se poate curata chimic;
– uscare normala, prin centrifugare,temperatura scazuta;

Produsele noastre vin într-o mare varietate de modele, culori și texturi și sunt fabricate din bumbac de cea mai înaltă calitate. Vizitați site-ul nostru web pentru a vedea  diversitatea de modele de lenjerie de pat de calitate lux pe care le oferim.

Oferim  seturi de pat frumoase la prețuri accesibile.

La BedMAG Lenjerii de Pat 3d , lenjerii de pat bumbac satinat , lenjerii de pat pucioasa , lenjerii de pat outlet , lenjerii de pat ieftine de calitate. lenjerii de pat romania , lenjerii de pat bumbac  Sute de modele. Livrare rapida. 100% Clienti multumiti.