Program de lucru: ⌚ 10:00- 17:00
Comenzi telefonice: ☎ 0773.846.458

Husa de Pat Finet cu elastic

Husa de pat Finet cu Elastic

Cearceaf cu elastic
După cum sugerează și numele, aceste produse ajută la menținerea lenjeriei de pat în așa fel încât să nu alunece de per pat sau să se încurce din cauza unui dormitor.

Este rău să dormi fără cearșaf?

Deci, este rău să dormiți pe o saltea fără cearșafuri? Răspunsul scurt este da. Pentru că aproape toți transpirăm în timp ce dormim, iar cearșafurile protejează salteaua de an intra în contact cu transpirația ta. De asemenea, dormitul pe o saltea fără cearșafuri expune salteaua la murdărie, acarieni de praf, murdărie și celule moarte ale pielii.

Husa de pat Finet cu Elastic

La BedMAG Lenjerii de Pat 3d, lenjerii de pat bumbac satinat, lenjerii de pat pucioasa, lenjerii de pat outlet, lenjerii de pat ieftine de calitate. lenjerii de pat romania, lenjerii de pat bumbac Sute de modele. Livrare rapida. 100% Clienti multumiti. vrem sa te ajutam sa cumper cele mai bune perne si la cele mai mici preturi, Lenjerii de Pat de foarte mare calitate. Confecționate din cele mai bune materiale. Fine și foarte moi la atingere. Transport gratuit la peste 399. de lei Comanda acum.

Afișez 1 - 20 din 39 de rezultate